Župne obavijesti – V. nedjelja kroz godinu (6.2.2022. – 13.2.2022.)

Tijekom idućeg tjedna slavimo:

8.2. Utorak: sv. Jozefina Bakhita, djevica

9.2. Srijeda: sv. Skolastika, djevica

10.2. Četvrtak: bl. Alojzije Stepinac, biskup i mučenik

11.2. Petak: Gospa Lurdska

13.2. Nedjelja: VI. nedjelja kroz godinu

  • Nastavljamo s godišnjim blagoslovom obitelji u njihovim domovima nakon mjesec dana stanke zbog epidemije. Blagoslivljanje će se vršiti prema rasporedu koji je objavljen na oglasnoj ploči i na našoj župnoj internetskoj stranici. Molimo župljane koji zbog bolesti ili kojeg drugog razloga trebaju odgoditi termin neka nas obavijeste kako bismo se dogovorili oko naknadnog dolaska.
  • Biblijski duhovni susret pod nazivom „Duhovna kava“ bit će u našoj crkvi u ponedjeljak 7. veljače u 20.00 sati. Susret organizira i vodi preč. Domagoj Matošević, župnik Marije Bistrice.
  • Blagdan blaženog Alojzija Stepinca biskupa i mučenika slavimo u četvrtak 10. veljače. Svečana misa slavit će se ispred potresom oštećene zagrebačke katedrale. Misa će biti u 17.00 sati, a predvodit će je kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački. U našoj crkvi misa je u 7.00 i u 19.00 sati.
  • U četvrtak je redovito euharistijsko klanjanje nakon večernje svete mise.
  • Hvala svim župljanima na sudjelovanju oko plaćanja visokih režijskih troškova naše župe. Protekli tjedan župljani su svojim darovima doprinijeli plaćanju više od polovice iznosa računa koji smo dobili za plin.
  • Preporučamo katolički tisak: novi broj Glasa Koncila, Mak, Veritas, Kanu i dr.

Podijeli s drugima!