1. Danas je nedjelja Caritasa! Molimo za potrebite i prikupljamo donacije kako bismo pomogli. Donacije mogu biti novčane, uplatom na račun župnog Caritasa, donacijom u Caritasovu škrabicu ovdje u crkvi, ili možete donijeti nešto s popisa potrepština. Danas će župni Caritas imati i malu dvorišnu rasprodaju ovdje ispred naše crkve, a prilog ide također u dobrotvorne svrhe!
  2. Pozivamo dobrovoljce koji bi bili spremni odnijeti božićni paket u dom barem jedne obitelji, i to sljedeće subote 18. prosinca. Dobrovoljci neka se jave vani na štand Caritasa kako bi se upisali.
  3. Vjeronauk za mlade bit će u srijedu u 20 sati. Ovaj put pozivamo i srednjoškolce i studente na zajednički susret. Tema je: Što je to oholost, kako oholost nastaje i kako se oholost prepoznaje? Susret će biti u župnoj dvorani.
  4. U vremenu došašća imamo mise zornice u 6.00 sati svaki dan osim nedjeljom.
  5. U došašću će biti obilazak starijih i bolesnih župljana kako bi se uoči Božića ispovjedili i pričestili. Javite nam u župni ured što prije podatke o župljanima kojima treba doći.
  6. U četvrtak se održava redovito euharistijsko klanjanje nakon večernje mise.
  7. Slijedeća nedjelja je 4. nedjelja došašća, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.
  8. Preporučamo katolički tisak: Glas Koncila, Mak, Veritas, Kanu. Na stoliću s tiskom također možete nabaviti lampaše, jednolisne i dvanaestlisne kalendare za slijedeću godinu.

Podijeli s drugima!