Župne obavijesti od 5.12. do 12.12.2021.

  1. U vremenu došašća imamo mise zornice u 6.00 sati svaki dan osim nedjeljom.
  2. U došašću će biti obilazak starijih i bolesnih župljana kako bi se uoči Božića ispovjedili i pričestili. Javite nam u župni ured što prije podatke o župljanima kojima treba doći.
  3. U srijedu 8.12. je svetkovina Bezgrješnog začeća BDM. Sv. mise su u 6.00 i 19.00 sati.
  4. U srijedu 8.12. redoviti je vjeronauk za studente i radničku mladež u 20.00 sati. Tema: Što je oholost?
  5. U četvrtak se održava redovito euharistijsko klanjanje nakon večernje mise.
  6. Slijedeća nedjelja je 3. nedjelja došašća, sv. mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu.
  7. Obavijest župnog Caritasa: započeli smo s prikupljanjem donacija kojima ćemo i ovog Božića darivati župljane slabijeg imovinskog stanja. Budite sigurni da će bilo kakav vaš prilog itekako razveseliti siromašne i osamljene ljude. Donacije mogu biti novčane, uplatom na račun župnog Caritasa ili donacijom u Caritasovu škrabicu u crkvi, ili možete donijeti nešto s popisa kojeg možete naći na Caritasovoj oglasnoj ploči na pročelju crkve ili na mrežnim stranicama župe gdje je i broj računa za uplate.
  8. Iduću nedjelju 12.12., župni Caritas imat će malu dvorišnu rasprodaju ovdje ispred naše crkve pa nas svakako posjetite i odabirom nekog predmeta razveselite i sebe i Caritas!
  9. Preporučamo katolički tisak: Glas Koncila, Mak, Veritas, Kanu. Na stoliću s tiskom također možete nabaviti lampaše, jednolisne i dvanaestlisne kalendare za slijedeću godinu.

Podijeli s drugima!