Naslovnica ŽUPNI CARITAS
Župni Caritas

Caritas Župe Svete Obitelji vrlo je aktivan i trudimo se pomoći svima koji u ovoj situaciji ne mogu do hrane, a to su uglavnom stariji i slabo pokretni ljudi te osobe lošijeg imovinskog stanja.

 

POŠTOVANI ŽUPLJANI, naš ŽUPNI CARITAS POZIVA VAS DA SE PRIDRUŽITE U BOŽIĆNOJ AKCIJI DARIVANJA ŽUPLJANA SLABIJEG IMOVINSKOG STANJA. SVI KOJI SE ŽELITE I MOŽETE UKLJUČITI U OVU HUMANITARNU AKCIJU, MOŽETE DONIRATI SLJEDEĆE:

 

NOVČANA SREDSTVA – donaciju je moguće uplatiti na račun RKT Župa Sv. Obitelji, IBAN HR1223600001502674781 ili donacijom u škrabicu Caritasa ovdje u našoj crkvi.

 

SUHU I KONZERVIRANU HRANU - brašno, tjesteninu, krumpir, rižu, juhe iz vrećice, ulje, konzerviranu hranu (grah, kukuruz, mahune, grašak), mesne nareske, paštetu, pekmez, kakao, čaj, kavu, trajno mlijeko, trajne salame, kekse, čokoladu i čokoladne namaze, instant napitke, slatkiše, kolače i slično.

 

HIGIJENSKE POTREPŠTINE - sapun, šampon, paste i četkice za zube, britvice i pjene za brijanje, toaletni papir, vlažne maramice, pelene, kuhinjske ručnike, dezinfekcijska sredstva (gelove ili maramice za ruke) i slično.

 

SREDSTVA ZA ČĆENJE - deterđente i sredstva za čćenje, prašak i omekšivač za rublje i slično.

 

OVE DONACIJE MOŽETE DONIJETI U SUBOTU 5.12. i 12.12.2020. od 10 do 13 sati u ured župnog Caritasa iza crkve I U NEDJELJU 13.12.2020. prije i nakon svetih misa donacije možete ostaviti volonterima Caritasa na stolu ispred crkve.

 

TAKOĐER, CARITAS MOLI ZA POMOĆ U DOSTAVI PAKETA 19. 12. PA SVI KOJI BI ŽELJELI POMIOĆI, MOGU SE JAVITI NA BROJ TELEFONA CARITASA, KOJI JE ISTO OBJAVLJEN NA OGLASNOJ PLOČI.

DOSTAVA PAKETA IĆI ĆE UZ STROGO POŠTIVANJE EPIDEMIOLOŠKIH PREPORUKA.


Možete nas dobiti na: 098 9055 317 ili email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Mi ćemo pomagati našim župljanima dok god nam to ova situacija bude dopuštala.

 

HVALA vam od ♥️ i čuvajte se!

 

Božja riječ

SVETA MARIJA BOGORODICA

Lk 2, 16­21

U ono vrijeme: Pastiri pohite u Betlehem i pronađu Mariju, Josipa i novorođenče gdje leži u jaslama. Pošto sve pogledaše, ispripovjediše što im bijaše rečeno o tom djetetu. A svi koji su to čuli divili se tome što su im pripovijedali pastiri. Marija u sebi pohranjivaše sve te događaje i prebiraše ih u svome srcu. Pastiri se zatim vratiše slaveći i hvaleći Boga za sve što su čuli i vidjeli kako im je bilo rečeno. Kad se navršilo osam dana da bude obrezan, nadjenuše mu ime Isus, kako ga je bio prozvao anđeo prije njegova začeća.

Raspored misa

NEDJELJOM

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNIM DANOM

7.00 sati

19.00 sati